Angi Șerban: "Toată mizeria a fost depozitată în Piața Victoriei". Ce spune legea

Bogdan Cotigă / 19 ian 2019 / 14:20 Salveaza PDF Comentarii
Angi Șerban
Descriere foto: Angi Șerban

Protestatara Angi Șerban a observat că toată zăpada strânsă din zona adiacentă clădirii Guvernului a fost depozitată chiar pe spațiul de protest din mijlocul intersecțiilor. 

"Toată mizeria de pe străzile de lângă Piața Victoriei a fost depozitată în Piața Victoriei, în perimetrul unde se protestează. Nu ai unde să arunci un ac! Știu că s-a mai practicat și în trecut asta, dar acum - acolo se desfășoară proteste. Există oameni care merg în Piață (încă) seară de seară", a scris Șerban pe Facebook. 

Ce spune legea

 

Modul în care operatorul de salubritate-deszăpezire din Sectorul 1 a acționat, depozitând zăpada în intersecția Pieței Victoriei, este interzis chiar de lege. Așadar potrivit Articolului 65, Alin. 4 din Regulamentului-cadru al serviciului de salubrizare a localităților al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice "se interzice depozitarea zăpezii pe trotuare, în intersecții, pe spații verzi sau virane." Zăpada este în acest caz, depozitată într-o intersecție, deci, conform acestei legi, nu ar avea ce să caute în acel loc.  

Vezi clipul postat de Angi Serban pe Facebook:

VEZI ȘI: 

Dide, gest-surpriză în Piața Victoriei, joi seară

OUG amnistie. Ștefănescu, anunț: Dreptate până la capăt!


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82