Urmărește emisiunea live


Angi Șerban, mesaj în forță după protestul de 1 Decembrie: Până când vom învinge

Angi Șerban / Foto Facebook
Angi Șerban / Foto Facebook

De 1 Decembrie, Angi Șerban s-a aflat în Piața Victoriei, după cum anunțase în mediul online.

„Anul acesta, ziua mea de naștere a fost absolut extraordinară datorită vouă tuturor! Încă de mică am simțit că m-am născut într-o zi importantă, dar acum chiar știu şi de ce!

Un patriot născut de ziua țării sale. În plus, anul acesta am împlinit 100 de ani de la Marea Unire. Pentru mine, încărcătura emoțională a fost destul de puternică zilele astea. (...) Din păcate nu am reușit să vă răspund tuturor celor care ați făcut efortul să-mi scrieți din suflet mesaje în care mi-ați trimis atat de multe gânduri bune. Am fost și sunt încă copleșită de numărul impresionat de mesaje pe care mi le-ați trimis şi-mi doresc să vă răspund tuturor, dar sunt pur și simplu depășită!

Voi sunteți motivul pentru care sunt atât de motivată să schimb ceva, voi sunteți motorul ambiției mele și pentru voi și toți ai mei voi continua să mă lupt ca o nebună până când vom învinge. Meritați mai mult, merităm mai mult și vom primi mai mult, chiar dacă trebuie să le obținem singuri!

În mintea mea v-am îmbrățișat deja pe toți de-odată, puternic! Se simte bine să știți!

Și să mai țineți minte un lucru: veți avea tot timpul un aliat puternic în mine. Vă păstrez pe toți cu drag în buzunarul de la piept, de pe partea stângă a cămășii mele verzi, în timp ce pe mâna dreaptă stă strâns tricolorul! Vă iubesc! De-aia fac ce fac!”, a scris Angi Șerban pe contul de Facebook.

Peste 2.000 de persoane au organizat pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, un protest, fiind nemulţumiţi de modul în care este condusă România, la 100 de ani de la Marea Unire. S-a cerut demisia executivului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel