Angi Șerban: Mama ar fi împlinit, azi, 54 de ani dacă un cancer descoperit târziu nu i-ar fi luat viața

Angi Șerban / Foto Facebook
Angi Șerban / Foto Facebook

Angi Șerban a spus că mama ei ar fi împlinit, marți, vârsta de 54 de ani.

„Mama ar fi împlinit astăzi 54 de ani dacă un cancer descoperit mult, mult prea târziu nu i-ar fi luat viața în 2019.

Noi aveam 4 zile de sărbătoare de Crăciun, a 4 - a fiind ziua mamei. Se trezea dimineața, își făcea cafeaua și micul dejun și-apoi se apuca de tortul ăla al ei fabulos cu mere, frișcă și nuci. Mama nu a băut alcool, n-a fumat și a mâncat din ce-și cultiva ea în grădină. Nu putea să bea un pahar de șampanie, nu-i plăcea alcoolul, iar fumatul îl ura, motiv pentru care, deși eu și fratele meu eram adulți în toată regula, el părinte de Andrei, mama nu ne lăsa să fumăm în fața ei. Nu suporta să ne vadă făcându-ne rău cu țigara”, a scris, marți, Angi Șerban pe contul de Facebook.

„Cred cu tărie că mama ar fi putut fi salvată dacă nu aveam atât de împământenite în mentalitate autodiagnosticarea și tratatul acasă, după ureche, ale unor simptome pe care le interpretăm greșit și nu mergem în ruptul capului la medic. Și uite-așa trece timpul și ajungi în punctul în care singurul lucru pe care îl mai faci este să prelungești agonia”, a mai scris Angi Șerban.

Citește și: Dide, eliberat din arest, are ”multe de spus”: Mă omorau psihic trei gânduri. Cele mai mari probleme sunt acasă

Protestatarul Cristian Dide a revenit cu numeroase precizări, după ce a fost eliberat din arestul Poliției, în contextul în care Curtea de Apel Iași a decis respingerea prelungirii măsurii arestului preventiv în cazul său. Acesta a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. 

„Pentru că va fi un text lung încep cu ceea ce trebuie reținut.

1. Cânepa nu este un drog
2. România este Stat al Uniunii Europene iar cetățenii ei au drepturi Europene.
3. Justiția Română și Poliția Română sunt în moarte clinică.
4. Inspecția Judiciară, CSM-ul și CCR-ul trebuie reformate din temelii.
5. Trebuie repornită discuția publică despre răspunderea magistraților.

(...)

Pentru început vreau să le mulțumesc celor care ne-au susținut și ajutat. Mesajele voastre, scrisorile voastre, postările și telefoanele ne-au făcut să înțelegem că nu suntem singuri în această situație. Mulți aveți impresia că mi-a fost greu acolo, a fost, la început, dar mi-am revenit destul de repede. Cele mai mari probleme sunt acasă, Evelina și părinții mei sunt foarte afectați. Evelina este foarte obosită și a slăbit foarte mult.

Trebuie să recunosc că în primele două săptămâni obosisem și eu, cu toate că știam că am o armată de oameni lângă mine, însă mă omorau psihic trei gânduri. Cel mai tare m-a afectat faptul că eram închis la Iași și Evelina trebuie să se trezească la ora 4 dimineață în fiecare marți ca să ma viziteze. Al doilea cel mai dureros gând a fost acela că realizam cât de greu i-a fost lu Alex Rădulescu în arest, gândidu-mă că de el a știut doar familia și prietenii că este acolo, la care adăugăm că era divorțat și mai avea și un copil. Nu în ultimul rând, timp de două sătămâni m-am gândit dacă mai merită să mă sacrific și să îi sacrific pe cei de lângă mine, pentru un Stat eșuat ca România”, și-a început astfel Dide mesajul publicat, luni dimineață, pe contul de Facebook.

„Nu puteam să mă obișnuiesc cu gândul că în România anului 2021 există o judecătoare care să emită 3 mandate de filaj și interceptare doar pe baza unui simplu denunț, și ăla la solicitarea mea, ignorând faptul că eu mă autodenunțasem de 3 ori anterior și așteptam să fiu citat pentru a fi audiat. Aceste lucruri m-am făcut să cedez psihic și să îmi doresc să plec de acolo, mai ales că la a doua vizită Evelina a venit tremurând la vorbitor. Tremura de frig că a așteptat peste o oră în ploaie înainte să intre și de emoție că nu mă credea că situația generală din arest era acceptabilă. În acea situație, am propus un acord de recunoaștere cu procurorul pentru a stabili o pedeasă cu suspendare și să mă scoată din arest. Semnarea acelui acord ar fi sistat toată strategia mea încă de la început. Oricum nici până la această oră nu a venit o propunerea de acord”, a precizat Dide. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel