Angi Șerban-Mălin Bot, conflict. Jigniri și acuzații grave

(foto ilustrativ protest) Angi Serban
(foto ilustrativ protest) Angi Serban

Protestatarii Angi Șerban și Mălin Bot se află într-un conflict. Cei doi protestatari #rezist au făcut acuzații, unul la adresa celuilalt, pe Facebook. S-au jignit și au lansat supoziții. 

Angi Șerban a scris despre Mălin Bot că este ”bolnav, vierme, rău intenționat” și, în câteva cuvinte, că trăiește pe banii diasporei fără a face vreo schimbare, plimbându-și iubita cu 20 de ani mai tânără. 

(w670)

Mălin Bot i-a scris, în replică, că-l denigrează de mult timp pe rețelele sociale:  

Angi Serban mă denigrează de foarte mult timp pe retele sociale. Dincolo de insultele și cuvintele murdare, în această postare transmite și minciuni pe care vreau să le corectez.

1. Minte când spune că am fugit de ea. Am avut o discuție în care pur și simplu a început să injure agresiv și să vorbească foarte obscen. Părea că a consumat ceva și o spun foarte serios, pentru că avea o vulgaritate anormală pentru o femeie ,în primul rând. Mă dusesem la ea, civilizat, să o întreb de ce mă tot denigrează public și să îi spun că astfel poroduce dezbinare și face rău cauzei noastre. M-am ales cu înjurături și obscenități.

Nu pot reproduce cuvintele, nu folosesc asemenea limbaj, dar Angi Serban folosea expresii de o vulgaritate extremă. Nu am fugit, i-am spus că are un limbaj execrabil și atât. Ion Coman a fost de fata și vă poate confirma.

2. Nu îmi plimb iubita niciunde. Asta este pur și simplu o invenție și toți cei care m-ați întâlnit în ultima deplasare din Austria puteti confirma asta. In următoarea deplasare din Italia voi merge, de asemenea, singur.

3. Observați că limbajul și modul de acțiune, cu minciuni și denigrări, este exact #aceeasimizerie marca PSD. Povestea cu "Malin Bot își plimbă iubita" este lansată de Antena 3, Mircea Badea și Mugur Ciuvică. Angi Serban este o persoană constant citată pe la Antena 3, Romania TV, DC News și alte #MafiaMedia. Nu cred că e o întâmplare.

În opinia mea, Angi Serban și șefa ei, Oana Dobre, nu sunt reprezentative pentru comunitatea Coruptia Ucide și au rolul să facă rău din interior. Dezbinarea și denigrarea sunt singurele lucruri pe care le-au realizat în ultimii 2 ani.

Dragii mei, este vital în perioada următoare, să înțelegem aceste metode prin care suntem dezbinați și demoralizați și să mergem înainte împotriva mafiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel