Angi Șerban, la PROTESTUL împotriva Guvernului Orban. Incident cu Teodorovici

Angi Șerban - Cristian Mihai Dide
Angi Șerban - Cristian Mihai Dide

Protestatara Angi Șerban, în calitate și de reprezentant ”Corupția Ucide”, se află în Piața Victoriei, la primul protest împotriva Guvernului Orban. 

Angi Șerban a afirmat că au fost și la partide și la Guvern cu solicitarea ca alegerile locale să fie în două tururi. Ea a afirmat că nu mai vrea ca-n 2020 ”să se întoarcă PSD la Putere pentru că nu a vrut Guvernul să înțeleagă că e nevoie de această măsură”. 

”La PNL, am vorbit cu secretara, deci n-am avut mari răspunsuri în afară de mulțumim, predăm mai departe. USR ne-au spus că ei oricum susțineau, au avut și ei proiectul lor legislativ separat și au spus că vor face tot posibilul să-și adusă aportul. La ALDE am fost primiți cu ostilitate, la PSD doar a fost luat pachetul și dus mai departe, au trimis un domn care înțeleg că e consilier, am stat puțin de vorbă cu dânsul, numai că în momentul în care a apărut dl Teodorovici care mai avea puțin și ne lovea cu mașina, vorbesc foarte serios, pe una dintre colegele mele a lovit-o cu oglinda de la mașină, conversația cu dl Ilie s-a încheiat. Eu am venit la protest și colegii mei au continuat la PMP și UDMR. Dl Teodorovici cred că ne-a recunoscut. Am încercat să discutăm cu dânsul, ne-a salutat, dar nu s-a oprit să ne asculte” a spus protestatara Angi Șerban, pentru Epoch Times. 

La protest mai sunt și Cristian Dide, dar și Marian Ceaușescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel