Angelina Jolie, mărturii cutremurătoare pentru FBI. Ce i-ar fi făcut Brad Pitt în 2016, de față cu copiii

Angelina Jolie, mărturii cutremurătoare pentru FBI. Ce i-ar fi făcut Brad Pitt în 2016, de față cu copiii / Foto: Captură video Youtube JoBlo Superheroes
Angelina Jolie, mărturii cutremurătoare pentru FBI. Ce i-ar fi făcut Brad Pitt în 2016, de față cu copiii / Foto: Captură video Youtube JoBlo Superheroes

Angelina Jolie a făcut mai multe mărturii cutremurătoare despre Brad Pitt în fața celor de la FBI.

Angelina Jolie le-a spus oficialilor FBI că fostul ei soț, Brad Pitt, a agresat-o în timpul unui zbor din 2016, potrivit unui raport FBI obținut de Rolling Stone și Puck, scrie Insider.

Citând raportul scurs în presă, Rolling Stone a raportat că Jolie a susținut în fața celor de la FBI că Brad Pitt "a apucat-o de cap", a scuturat-o, "a împins-o în peretele băii" și a lovit în mod repetat cu pumnii în tavanul avionului în timpul unei "izbucniri", la aproximativ 90 de minute de la decolarea avionului. Incidentul ar fi avut loc pe 14 septembrie 2016, iar avionul privat zbura de la Paris la Los Angeles.

Nu au fost depuse acuzații în urma unei investigații asupra incidentului, a raportat Rolling Stone. Nici purtătorii de cuvânt ai Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt, și nici FBI nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii ale Insider.

Brad Pitt s-ar fi năpustit și asupra copiilor

Rolling Stone a raportat că Jolie ar fi susținut că copiii ei au fost speriați în momentul incidentului. Ea ar fi spus pentru FBI că un copil l-a numit pe Brad Pitt "ticălos", făcându-l să se arunce asupra copilului, iar Angelina Jolie l-ar fi oprit de la spate. Raportul a adăugat că Jolie a susținut că Pitt a fost în stare de ebrietate în timpul zborului, spunând că la un moment dat a turnat bere peste ea.

Jolie a declarat pentru FBI că, până la aterizarea avionului, s-au produs pagube în valoare de 25.000 de dolari din cauza că Pitt a vărsat vin roșu, a raportat Rolling Stone. Angelina Jolie i-ar fi sugerat apoi soțului ei să-și ducă copiii la un hotel pentru a dormi puțin, iar Pitt ar fi țipat: "Nu-mi iei copiii!", potrivit raportului. Rolling Stone a mai raportat că Jolie a spus pentru FBI că acest comportament al lui Pitt "nu se simțea real" și a lăsat-o să se simtă "speriată" și "ca un ostatic".

Niciunul nu ar fi depus plângere

Jolie ar fi susținut, de asemenea, că a avut o "rană pe mâna dreaptă" în urma luptei. Agenții FBI ar fi întrebat-o despre o zgârietură pe care o avea Pitt, iar Jolie ar fi recunoscut că ar fi putut fi de la ea. În cele din urmă, nici Brad Pitt, nici Angelina Jolie nu au decis să depună acuzații.

"După revizuirea documentului, reprezentanții Procuraturii Statelor Unite au discutat despre meritele acestei investigații cu agentul cazului”, a scris agentul de caz FBI în raportul văzut de Rolling Stone. "Toate părțile au convenit că acuzațiile penale în acest caz nu vor fi urmărite din cauza mai multor factori", se mai arată în raport.

Cum au divorțat cei doi actori

Brad Pitt și Angelina Jolie și-au început relația în 2005 și s-au căsătorit în 2014. Jolie a cerut divorțul în 2016 în urma incidentului cu avionul privat din 14 septembrie, invocând diferențe ireconciliabile și solicitând custodia principală a celor șase copii ai lor.  Cuplul a fost de acord să păstreze private detaliile despre divorțul lor din ianuarie 2017.

Cu toate acestea, au intrat din nou în ochii publicului în urma unei hotărâri judecătorești din iunie 2018 raportate de CNN, care spunea că Jolie trebuia să-i ofere lui Pitt un acces mai mare la copiii lor. Ea a susținut apoi într-un dosar din august 2018 că Pitt nu a plătit întreținerea pentru copii de când a cerut divorțul. Avocații lui Pitt au spus că ea încerca să "manipuleze media" în legătură cu divorțul și custodia copiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel