Angela Merkel - Theresa May, discuții importante. Șefii serviciilor SECRETE, declarație comună

Theresa May se află în Germania, acolo unde poartă discuții importante cu cancelarul Angela Merkel. 

Întâlnirea, care are loc la cancelaria Berlinului, va fi probabil dominată de discuții despre Brexit și vor fi puse la punct detalii despre perioada de  "tranziție", relatează BBC.

Marea Britanie este sub presiunea Uniunii Europene pentru a dezvălui mai multe detalii despre relația pe care o dorește cu UE după ieșirea efectivă care va avea loc înmartie 2019.

Într-un discurs care va avea loc sâmbătă la München, ea va da detalii despre parteneriatul de securitate pe care îl dorește  cu partenerii europeni. Theresa May va vorbi la Conferința anuală de securitate de la München, care găzduiește numeroși lideri mondiali, miniștri de externe și reprezentanți ai apărării.

Prima zi 

În prima zi a evenimentului, șefii celor mai mari trei agenții de informații europene au subliniat necesitatea cooperării internaționale.

Șeful MI6 al Marii Britanii, Alex Younger, și omologii săi germani și francezi au emis o declarație prin care Marea Britanie s-a angajat să transmită informații transfrontaliere după Brexit pentru combaterea terorismului internațional, migrația ilegală, proliferarea nucleară și atacurile cibernetice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel