Angela Merkel, lăudată pentru modestia vestimentară

Angela Merkel, cea mai puternică persoană din cel mai puternic stat din Uniunea Europeană, este lăudată pentru modestia vestimentară, după ce, recent, cancelarul german a optat la un concert în Salzburg pentru o ținută pe care o mai purtase și în urmă cu 18 ani.

"Cancelarul nostru rămâne autentic", a titrat, la începutul acestei săptămâni, cotidianul german Bild, publicând și un colaj de trei fotografii cu Angela Merkel, surprinse în trei momente diferite, în decurs de 18 ani.

Potrivit Slate, scrie hotnews.ro, Angela Merkel a fost prezentă la un concert al celebrului pianist austriac Rudolf Buchbinde, din cadrul Festivalului de Muzică de la Salzburg 2014, unde a purtat o tunică într-o combinație de turcoaz, roșu, violet și negru.

Doar că Angela Merkel a mai fost fotografiată în aceeași ținută și în urmă cu 18 ani, în 1996, dar și în 2002.

"Cancelarul nu doar că își cumpără hainele (spre deosebire de toate celebritățile care împrumută haine de designer pentru evenimentele importante), ea poartă de mai multe ori aceeași ținută", se precizează în articolul din Bild, același în care se amintește și că celebritățile sunt adesea criticate dacă sunt apar la evenimente importante sau sunt fotografiate în aceeași ținută. 

"Valul" se poate schimba, mai scrie sursa citată, amintind și despre Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, care nu ţine să poarte o singură dată o ţinută.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel