ANGELA MERKEL, în ipostaze inedite - FOTO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cancelarul german Angela Merkel a fost fotografiat în ipostaze inedite în timpul meciului GERMANIA - PORTUGALIA 4-0, din GRUPA G de la CUPA MONDIALĂ FIFA 2014 din BRAZILIA.

Vezi și: Mirel Palada, revoltat după Germania - Portugalia 4-0: Kill me! Kill me! Sandor Clegane a fost portughez în seara asta


CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Angela Merkel a fost încântată de prestația jucătorilor antrenați de Joachim Loew și de rezultatul excelent obținut de aceștia în meciul de debut la CUPA MONDIALĂ 2014.

La finalul partidei, cancelarul german i-a vizitat pe Muller și compania în vestiar.

"Cancelarul ne-a vizitat și a ținut un scurt discurs echipei. A spus că i-a făcut plăcere ne vadă cum câștigăm, după ce a făcut o călătorie atât de lungă. Echipa a fost fericită. Cred că este minunat faptul că doamna Merkel s-a deplasat până aici. Suntem mereu bucuroși atunci când vine la vestiare", a declarat selecționerul neamț, după meciul cu Portugalia.

Angela Merkel a urmărit partida Germania — Portugalia alături de președintele FIFA, Joseph Blatter, și de conducătorul Federației germane de fotbal, Wolfgang Niersbach.

"Am fost cu adevărat fericiți să ne întâlnim cu cancelarul Angela Merkel. Am făcut o fotografie împreună și ne-a spus că va reveni pentru finală", a spus și atacantul Lukas Podolski, după confruntarea cu lusitanii.

Citește și: CAMPIONATUL MONDIAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel