Angela Ciochină a murit. Dan Negru arată o parte din ultima lor discuție

Angela Ciochină, solista păpușă a Epocii de Aur, a murit după o luptă grea cu boala.

Angela Ciochină a murit departe de scenă, ea neavând norocul colegelor de breaslă precum Angela Similea, Mirabela Dauer sau Corina Chiriac care duc un trai decent. Dan Negru a scris, pe Facebook despre acest subiect trist. El a arătat și ultima discuție pe care a avut-o cu regretata artistă.

(w670)

"Doar Facebook mă mai lega de Angela Ciochină... Ieri, contul ei înca era activ. Într-o țară cu un showbiz respectat, Ciochină ar fi fost o legendă respectată! Din lecțiile lor, a Angelei Ciochina, a lui Cornel Constantiniu și a altora ar trebui să învețe și Smiley sau Andra. Dacă nu vor însănătoși showbizul, istoria se va repeta și cu ei, cândva... Iaca o frântură din ultimul meu dialog cu d-na Angela Ciochină... Dumnezeu să o odihnească!", a povestit Dan Negru.

Angela Ciochină ne-a părăsit marţi dimineaţă. Ziua de 7 iulie este una neagră pentru muzica românească. La vârsta de 60 de ani, ea nu a mai avut puterea să lupte cu ciroza hepatică cu care fusese diagnosticată în 2009. Medicii s-au străduit să-i găsească leacul şi singura alinare a femeii a fost compoziţia. S-a dedicat acesteia în speranţa ca va reveni pe scenă cândva.

VEZI ȘI: ANGELA CIOCHINĂ A MURIT. A fost găsită fără suflare în casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel