Lider PNL: Angajez secretară care nu năpârlește și nu poartă fuste

Boerescu Mihnea Mihai, membru al Consiliului Județean Giurgiu din partea USL, a postat pe un site de job-uri un anunț de angajare care face furori pe Internet. El vrea o secretară care nu năpârlește abundent, care nu poartă fuste și nici bluze decoltate. Îi oferă 300 de euro, salariu de început. În timp, salariul ajunge la 500 de euro, loc de casă, mașină, casă "la roșu", apoi "la cheie". El dă chiar și două numere de telefon ale fostelor secretare. În plus, menționează că va fi fără carte de muncă. 

Consilierul prezidențial scrie că oricine se încadrează măcar 80-90% să-i trimită un mail la adresa dată în anunț. El se prezintă drept cel mai mare proprietar de terenuri rezidențiale de pe arcada vestică a Bucureștiului. În plus, este consilier județean și membru în comisiile de Urbanism, Dezvoltare Regională, Investiții.

"Am să-ți spun exact ce vreau și ce ofer. Fără o ordine anume, am să înșir “istoria” postului și astfel, dacă consideri că te încadrezi, măcar 80-90% într-o primă fază (deh…nimeni nu-i perfect!), te rog să-mi trimiți mail de răspuns la [email protected] (Mihneaa cu 2 “a”)", așa începe anunțul consilierului, potrivit Realitatea. Nu se știe însă dacă job-ul mai este valabil. A fost șters de pe site-ul de anunțuri de angajare. Totuși, oferta de angajare este una șocant.

Teren, mașină, casă "la roșu", casă "la cheie"

După doi ani de activitatea neîntreruptă secretara primește un loc de casă. După alți doi, o mașină sau un alt teren- la alegere. Încă doi- casă "la roșu". La care mai adaugăm încă doi ani, când primește casă "la cheie". Consilierul adaugă "1 fată a făcut deja 2 ani și una 4 ani.  Sună-le să le intrebi dacă nu crezi că și-au primit bonusurile :  YNA  0734/462.627   și     TONY  0727/034.908".

Fără bani la stat

"Daca vrei totuși asigurari sociale “îți rupi un bănutz” pe lună și te bagi la pilonu’ X. Probabil cu 50ron/luna ești mai asigurată decat dacă aș trimite eu jumătate din leafa ta la stat! … și by the way… se spune că în 2030 asigurările de stat (adică pensia), vor intra în colaps, pentru că ”decretzeii”  (daca știi ce-i aia) vor ajunge la vârsta pensionării  iar cei care muncesc vor trebui să le asigure pensia și lor", a scris consilierul județean în anunț.

Cazare- fără prieten în vizită. Doar prietene!

În plus, consilierul oferă diferite moduri de a alege zile libere. Ori una și jumătate pe săptămână, ori program mai lung și două zile libere, ori se cumulează zilele pentru o vacanță. În plus, dă și concediu și zile libere de sătrbătoare în funcție de religie.

De asemenea, specifică, din nou, că oferă cazare. Însă, interzice bărbații. Doar prietenele au voie.

"Fără pițipoance sau șmecherași"

În schimb, pentru asistent manager angajează și băiat. Unul care să nu fie orgolios sau să fugă cu banii la jocuri de noroc. Trebuie să aibă permis auto. În plus,  "Am un parc auto format din mașini și motociclete. Dacă meriți o să-mi pot permite “să rup” o mașină pentru tine.", scrie consilierul.

"Pițipoancele, fotomodelele, cele prost crescute, șmecherașii, băieții de combinații, de cartier sau de alte materiale…….nu sunt acceptați.", specifică consilierul Boerescu. Adaugă "Și crede-mă că am “nas”."

"Nu veni la interviu dacă năpârlești"

El subliniază că nu-i pasă de cartoanele colecționate la școală, adică diplome, pentru că oricum nimeni nu a învățat nimic la școală, mai ales cum să se descurce în junglă. În plus, el spune o serie de cazuri în care persoanele să nu vină la interviu cum ar fi "dacă ai părul lung și năpârlești abundent", "dacă vrei viață socială de noapte", "dacă locuiești în celălalt capăt al Bucureștiului față de zona de vest". De asemenea, trebui trimis un mail cu 4-5 poze și o descriere personală în care aplicantul să vorbească despre pasiuni, planuri de viață. În plus, adaugă că scrisorile de intenție cu copy-paste "pot și vor produce sughitzuri ulterioare".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel