Cine angajează 5.000 oameni în 4 zile

Cluj Arena
Cluj Arena

La Cluj se organizează un târg de job-uri în perioada 17-20 aprilie. Participă peste 120 de firme, care oferă aproximativ 5.000 de locuri de muncă.

Clujul este un oraş în continuă dezvoltare. Mulţi susţin că este primul la acest capitol. Parcă pentru a-şi păstra faima, cel mai mare oraş transilvănean găzduieşte un târg de job-uri. În apropierea Cluj Arena, în Sala Polivalentă, în perioada 17-20 aprilie, va fi organizat Târgul de Cariere. Vor participa peste 120 de companii, de firme, de organizaţii. Toate în căutare de forţă de muncă.

[citeste si]

Cele mai multe locuri, în IT

La Târguri de Cariere se caută oameni din toate domeniile. Chiar şi voluntari. Se găsesc poziţii new-entry, middle management, cărora li se adaugă programe de internship. Pe lângă IT, care rămâne cel mai căutat domeniu - are chiar o secţiune specială - Cluj IT, sunt oferte în domenii precum inginerie, call center, turism, auto, retail, servicii, turism, farmacie, energie, transport, resurse umane, consultanţă. Platforma industrială a Clujului pare că are rezultate, firme mari şi mici vor oferi aproximativ 5.000 de locuri de muncă în parioada acestui Târg de Cariere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel