Angajatorul Magdalenei Șerban face precizări după tragedia de la Dristor

Reprezentanţii companiei unde a lucrat Magdalena Șerban a transmis un punct de vedere după crima de la metrou.

"Ne exprimăm regretul față de tragedia petrecută în data de 12 decembrie la metroul din București, în urma căreia o tânără și-a pierdut viața într-un mod îngrijorător. Gândurile noastre se îndreaptă către familia victimei, dar și către toți cei afectați de acest incident.

În urma ultimelor informații apărute în spațiul media, dorim să facem o serie de clarificări importante. Autoarea acestui incident este o fostă angajată a firmei Columbus Operational SRL, parte a grupului nostru.

Persoana în cauză a lucrat într-unul din magazinele noastre timp de 6 zile, în perioada 14-20 septembrie 2017, când se afla încă în perioada de probă pentru poziția de casier. Conform regulilor interne, perioada noastră de probă este de 90 de zile, dar am decis întreruperea contractului de muncă după mai puțin de o săptămână, pe motivul manifestării unei conduite verbale nepotrivite la locul de muncă. În activitatea noastră, nu tolerăm astfel de manifestări și acționăm prompt atunci când acestea contrazic valorile și codul nostru de conduită.

Precizăm că la momentul interviului de angajare sau al medicinei muncii, aceasta nu manifesta un comportament anormal sau orice alt semn care să prezinte îngrijorare.

[citeste si]

Carrefour România tratează cu mare seriozitate toate angajările în cadrul Grupului Carrefour, respectând toate normele care se impun, inclusiv cele de conduită socială", a declarat angajatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel