Angajatori de Top: Peste 2.500 de joburi pentru studenți, abslovenți și masteranzi

tineri
tineri

Peste 2.500 de locuri de muncă disponibile pentru studenţi, absolvenţi şi masteranzi în cadrul târgului de carieră Angajatori de Top.

Cele mai multe dintre companiile participante la târg (29%) sunt din industria IT, (17%) marketing şi vânzări, (13%) din BPO, (8%) din FMCG, (7%) din Inginerie, (6%) din sectorul bancar şi (6%) din Consultanţă, scrie realitatea.net.

KPMG, companie din grupul Big 4 alături de PwC, Deloitte şi Ernst&Young, are disponibile peste 100 de posturi.

“KPMG România oferă în această toamnă oportunități de angajare atât pentru persoane cu experiență în domeniul: economic, juridic, IT, consultanță în afaceri, actuariat, HR - cît și pentru studenți sau tineri absolvenți care doresc să intre într-un program de internship. În total, vorbim de aproximativ 100 de poziții deschise în București și în celelalte birouri din țara“, spune Ada Palea, Director, People Performance and Culture, KPMG România.

InCrys, companie de outsourcing de IT, caută personal cu experiență, dar și tineri la început de carieră în domeniul IT.

“Pe lângă cerințele specifice domeniului, limba engleză este o cerință obligatorie și, de asemenea, sunt apreciate cunoștințele de alte limbi străine precum, germană, franceză și italiană”, declară Marinela Vârtosu, Recruitment Manager, InCrys.

WNS Global Services caută vorbitori de limbi străine, compania intenționează să angajeze peste 60 de persoane în următoarele șase luni.

“În target-ul nostru se înscriu persoane vorbitoare de limbi străine europene – germană, spaniolă, franceză, italiană, portugheză, olandeză, daneză, norvegiană, finlandeză sau suedeză - cu sau fără studii și experiență în domeniul financiar-contabil, client service, procurement sau logistică”, afirmă Alexandra Vlad, Recruitment Coordinator, WNS Global Services.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel