Angajatori de top 2018. Peste 130 de companii şi 6.000 de locuri de muncă

Angajare
Angajare

Un număr de 130 de companii participă vineri şi sâmbătă la târgul de carieră Angajatori de top, de la Sala Palatului.

Potrivit organizatorilor, actuala ediţie prezintă 6.000 de oportunităţi de carieră şi este cea mai mare ediţie din ultimii 11 ani, atât ca număr de companii participante, cât şi ca număr de joburi. 

Mai mult de jumătate dintre angajatori (58% ) au oportunităţi de carieră pentru candidaţi cu experienţă şi vor recruta pentru poziţii precum Team Leader, Project Manager, Area Sales Manager, Retail Manager, Business Development Manager, Division Manager.

Programe de internship 


Pentru candidaţii fără experienţă, vor fi deschise peste 1.100 de poziţii în cadrul programelor de internship & trainee. 

„Companiile din IT pregătesc următoarea generaţie de profesionişti. În cadrul evenimentului vor avea loc peste 35 de workshopuri şi conferinţe, dintre care 4 sunt dedicate inovaţiilor în tehnologie: Machine learning & Artificial Intelligence Conference, Internet of Things & Automotive, Web & Cloud Technologies Conference, The Future of Tech", se precizează în comunicat.

Consiliere gratuită

De asemenea, candidaţii pot obţine gratuit consiliere în carieră iar la standul CV Experts 4 specialişti vor oferi recomandări cu privire la modalitatea de redactare a CV-ului.

„Cunoştinţele avansate de limbi străine îi pot aduce cu un pas mai aproape pe cei care sunt în căutarea unui job. Printre cele mai căutate limbi străine sunt: germană, franceză, spaniolă, italiană, suedeză, norvegiană, finlandeză şi daneză", precizează organizatorii târgului de cariere. 

Prezenţa la eveniment este gratuită iar accesul se face în baza CV-ului tip BarCode pe care vizitatorii îl pot descărca de pe www.hipo.ro Programul evenimentului este vineri, 23 martie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, 24 martie, între 10.00-17.00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel