Urmărește emisiunea live


Angajații unui magazin din Teleorman, bătuți de interlopi pentru că nu ar fi achitat taxa de protecție - VIDEO

Angajații unui magazin din Teleorman, bătuți de interlopi pentru că nu ar fi achitat taxa de protecție / Foto: Pixabay
Angajații unui magazin din Teleorman, bătuți de interlopi pentru că nu ar fi achitat taxa de protecție / Foto: Pixabay

Angajații unui magazin din județul Teleorman au fost bătuți de interlopi pentru că patronul nu ar fi achitat taxa de protecție.

Angajații unui magazin din comuna Drăgănești Vlașca, județul Teleorman, au fost bătuți ziua în amiaza mare de membri unui clan interlop. Motivul ar fi fost o taxă de protecție pe care patronul firmei nu ar fi achitat-o, scrie Total Impact. Scenele halucinante au fost surprinse de o cameră de supraveghere. În imagini ar apărea membrii “clanului Marmureaua”. Aceștia ar fi cunoscuți ca fiind persoane violente, implicați în mai multe infracțiuni pentru care au fost și condamnați anterior. Cei agresați au anunțat Poliția.

În imagini se vede cum un bărbat îmbrăcat într-un tricou roz, îl lovește pe un angajat de mai multe ori cu pumnul în cap. În tot acest timp ceilalți încearcă să îl oprească. Ulterior, acesta continuă să fie violent. În urma scandalului, doi oameni ar fi ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

“La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către un bărbat din comuna Drăgănești-Vlașca despre faptul că a fost agresat. Din verificările efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului a reieșit faptul că apelantul și alte două persoane, bărbați, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbați pe care îi cunosc. În urma altercației două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt.”, a transmis IPJ Teleorman.

Oamenii din zonă spun că astfel de scene sunt frecvente și că de multe ori se tem pentru viața lor. Așa se face că de multe ori depun o plângere, dar apoi renunță la ea. În anul 2015, mai mulți indivizi din această grupare ar fi strâns de gât un polițist. Incidentul s-ar fi întâmplat chiar la intrare în sediul Poliției Municipiului Alexandria. Atunci au fost condamnați la 3 ani de închisoare pentru ultraj. Ulterior au ieșit din închisoare, iar la scurt timp, unul dintre ei ar fi tâlhărit și bătut două femei. Una dintre ele a ajuns în stare gravă la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel