Angajații Spitalului Făgăraș protestează pentru că nu și-au primit bonurile de masă

reteta medicala
reteta medicala

Câteva zeci de angajaţi ai Spitalului Municipal Făgăraş au ieşit, miercuri, în jurul orei 11.30, în curtea unităţii, într-un protest spontan, fiind nemulţumiţi că nu şi-au primit bonurile de masă pe luna ianuarie.

Managerul spitalului, Laurean Gheţea, a declarat că angajaţii îşi vor primi tichetele de masă pentru luna ianuarie şi că nu vor fi probleme, informează Mediafax

"Oamenii îşi vor primi tichetele de masă pentru luna ianuarie. Iar apoi vom vedea ce se va mai putea face. Bonurile acestea se acordă de obicei în prima săptămână a lunii următoare. Oamenii sunt, într-adevăr, nemulţumiţi, dar le vom explica situaţia şi nu vor fi probleme cu tichetele pentru ianuarie", a spus managerul spitalului.

Potrivit acestuia, circa 30-40 de angajaţi, persoanal medical şi administrativ, au ieşit în curtea spitalului într-un protest spontan, în jurul orei 11.30.

În schimb, liderul de sindicat al Sanitas Făgăraş, Olimpia Buzdugan, a declarat că peste 200 de angajaţi au oprit lucrul.

"Protestul s-a mutat acum în biroul managerului, iar discuţiile sunt foarte aprinse. Poate 30- 40 suntem pe hol în faţa biroului său, dar afară sunt peste 200 de oameni. Unii au venit şi de acasă. Deocamdată, nu pot să spun nimic. Ne-au asigurat că vom primi bonurile pe luna ianuarie, dar nu ne garantează nimic pentru tot anul, şi de aceea suntem revoltaţi", a spus Buzdugan.

La ora transmiterii acestei ştiri, în spital se asigură necesarul de personal de o treime din totalul angajaţilor, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel