Angajaţii Primăriei Sibiu, buni de plată. Trebuie să restituie circa 6. 300 de lei de fiecare pentru drepturile speciale primite în 2010

Angajaţii Primăriei Sibiu au fost înştiinţaţi, în această săptămână, că trebuie să restituie fiecare peste 6.300 de lei, informează Mediafax. Curtea de Conturi a stabilit că aceşti bani au fost acordaţi ilegal. vorba despre sume primite în 2010 pentru haine, medicamente, hrană şi protecţia muncii, bani despre care Curtea de Conturi a stabilit că s-au acordat ilegal.

Potrivit directorului Curţii de Conturi Sibiu, Emil Constantin Citrea, reprezentanţii instituţiei au făcut, în perioada mai-iunie 2011, un control la Primăria Sibiu în cadrul căruia au fost verificate actele contabile ale instituţiei din anul 2010, scrie Antena 3.

Potrivit lui Citrea, Curtea de Conturi a cerut Primăriei Sibiu să recupereze banii de la angajaţi.

Directorul a precizat că prin "drepturi speciale" se înţelege "parte din cheltuielile cu hrana, parte din cheltuielile cu ţinuta decentă, parte din cheltuielile de medicamente, parte din cheltuielile cu protecţia muncii", dar şi alte drepturi băneşti.

În aceste condiţii, cei peste 700 de angajaţi ai Primăriei Sibiu au fost înştiinţaţi, în această săptămână, că trebuie să restituie fiecare peste 6.300 de lei.  Reprezentanţii Primăriei Sibiu susţin însă că banii au fost acordaţi legal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel