Angajaţii Primăriei Capitalei, monitorizaţi printr-o decizie semnată de Nicuşor Dan

Nicușor Dan. Foto: Crișan Andreescu
Nicușor Dan. Foto: Crișan Andreescu

Nicuşor Dan a dat milităria jos din pod. Acesta le-a impus noi reguli celor din primărie.

Noi reguli impuse de către primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Acesta le cere angajaților din instituție să declare într-un tabel de câte ori au ieșit din clădire ca să fumeze, câte pauze de masă au avut într-o lună și cum vor recupera 'timpul pierdut, potrivit site-ului https://www.sursazilei.ro.

Vineri, 28 mai, înainte de weekend, Nicușor Dan a semnat un document prin care le aduce la cunoștință celor din Primărie că începând de joi, 3 iunie, se schimbă regulile de intrare în clădire, pentru că fiecare angajat va fi “monitorizat” prin intermediul cartelei de acces.

“La întocmirea foii colective de prezență se va ține seama de datele din sistemul controlat de acces. Salariații au acces în instituție exclusiv pe bază de card nominal, care monitorizează intrările și ieșirile în/din instituție și demonstrează prezența acestora în sediul instituției“, se arată în adresa semnată de Nicușor Dan. Conform documentului, dacă un angajat îi lasă unui coleg cartela de acces pentru a-l ponta, va fi cercetat disciplinar, relatează https://www.sursazilei.ro.

Nicuşor Dan a fost criticat de Tudor Chirilă

"Nicușor Dan, poate reusiţi să faceţi curat în Herăstrău. Că pare mai simplu să mai construieşti o terasă decât să coseşti iarba", îi transmite cântăreţul Tudor Chirilă primarului general al Capitalei.

Tudor Chirilă a publicat pe pagina sa de Facebook un video în care prezintă halul în care arată Parcul Herăstrău din Bucureşti, oraş aflat sub conducerea lui Nicuşor Dan. 

"Salutare, salutare, de la un cetăţean, locuitor al oraşului Bucureşti, pentru primarul ales, Nicuşor Dan. Nu e ca şi cum în ultimii 30 de ani primarii au ţinut cont de reclamaţiile sau de sugestiile cetăţenilor, dar dacă tot vorbim despre schimbare, hai să vedem ce se întâmplă în cazul ăsta.

Avem parcul Herăstrău care arată dezolant. Doar esplanada, din câte ştiu, a fost tunsă şi iată cum arată, acum, parcul Herăstrău. Aici unde sunt acum era un frumos labirint... ce se mai păstrase din el, făcut din felul în care era tunsă vegetaţia. Acum sunt buruieni peste buruieni, peste buruieni şi, din câte ştiu eu, parcul Herăstrău ţine de Primăria generală. Atunci fac acest live, poate că aude sau ajunge mesajul meu la Nicuşor Dan, să facă ceva totuşi pentru că se transformă deja într-un spaţiu insalubru şi periculos pentru copiii care vin aici împreună cu părinţii lor. Ca să nu mai vorbim de condiţia estetică a parcului", transmite Tudor Chirilă în liveul său.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel