Angajată a Loteriei găsită spânzurată în agenție

spanzurat
spanzurat

Angajata unei agenţii loto din Vaslui a fost găsită spânzurată la locul de muncă, în toaleta unităţii, după ce femeia era dispărută de acasă de trei zile.

Femeia de 48 de ani a fost găsită spânzurată cu un cablu de o conductă, în toaleta agenției în care lucra. Aceasta a fost găsită de către reprezentanții Loteriei Române, împreună cu soțul femeii, informează realitatea.net.

După trei zile în care nu primise vești despre soția sa, bărbatul a sesizat mai întâi la Poliție dispariţia soţiei sale, ulterior, mergând și la şefii acesteia. "Femeia a fost găsită spânzurată de o conductă din toaleta agenţiei loto, ulterior primindu-se un apel la numărul de urgenţă 112. Din primele verificări la faţa locului, nu au fost găsite înscrisuri sau vreun bilet de adio al victimei. În aceste condiţii, nu se cunosc, cel puţin deocamdată, care au fost motivele ce au determinat-o pe femeie să recurgă la gestul extrem", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub, informează sursa citată.

Poliţiştii au declanșat o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele ce au determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest.

În cursul zilei de joi se va constitui o comisie la nivelul Centrului de Lucru Vaslui a Loteriei Române, care va face un inventar la agenţia unde lucra femeia pentru a se vedea dacă există vreun prejudiciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel