Angajată 112, către o femeie care a sunat la Urgență: Ești NEBUNĂ? Vorbiți ca ciorile, trăsni-v-ar, du-te dr*cu!

O tânără din Sălaj, de 25 de ani, a sunat la 112, după ce a fost bătută cu un mop de un șofer de microbuz. 

Femeia de 25 de ani îl avea în brațe pe băiatul său de câteva luni și era alături de un alt copil, Moise. Venea cu cei doi copii de la spital și voia să ajungă acasă cu rata. Un pasager a filmat incidentul. 

”Un șofer mi-a omorât copilul cu mătura” a spus femeia când a sunat la 112, potrivit stenogramei prezentate de Libertatea. ”Alo, alo, draga mea, draga mea!” a replicat operatoarea 112. 

În timpul conversației, operatoarea de la 112 a țipat la apelantă: ”Măi, femeie!”. ”Alo, tu, femeie, ești nebună, ești cu capul?”, ”Tu femeilor, tu femeilor, voi sunteți toate cu capul acolo?”, ”Încheie cu țigănia asta și nu mai urla! Vorbiți ca ciorile, trăsni-v-ar, du-te dracu” i-a spus operatoarea de la 112 femeii care a sunat la 112. 

Polițistul care ulterior a răspuns i-a spus femeii să-l lase cu poveștile și să meargă la secția de poliție să facă plângere. 

Incidentul a avut loc în luna aprilie, dar înregistrarea apelului a fost publicată astăzi pe libertatea.ro.

Vezi înregistrarea apelului la 112 pe Libertatea

”Cunosc acest caz, știu că la nivelul STS s-au luat măsuri legate de acest caz. E trist limbajul folosit în relația cu cetățenii. Eu știu că există un grad ridicat de încărcare a celor care lucrează în acest sistem, dar, și-n aceste condiții, trebuie să ne păstrăm calmul. Nu am tolerat astfel de exprimări nici în trecut - ”terminați cu această țigănie” n.r., este evident că astfel de limbaj nu poate fi acceptat” a afirmat președintele CNCD, Asztalos Csaba Ferenc, astăzi, la Digi24. 

Maria Cristea, purtătorul de cuvânt IPJ Sălaj, a spus că șoferul e acuzat de lovire sau alte violențe și de tulburare a liniștii și ordinii publice, ca urmare a plângerii depuse de femeia lovită. Purtătoarea de cuvânt a afirmat că nu a fost apelat 112 pentru intervenția la fața locului, deși înregistrarea arată că a fost apelat 112 și un polițist a răspuns ulterior la apel. Aceasta a susținut că femeia a făcut plângere a doua zi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel