Angajat al Spitalului din Pitești, cercetat după ce a furat măști, mănuși și dezinfectanți

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un angajat al Spitalului din Pitești, cercetat după ce a furat măști, mănuși și dezinfectanți.

Un gestionar al Spitalului Județean de Urgență Pitești este cercetat penal, fiind acuzat că a furat măști, mănuși sau dezinfectanți. Polițiștii au făcut vineri mai multe percheziții și verifică dacă echipamentele sustrase au fost vândute.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii au făcut patru percheziții în orașul Piteşti într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare.

„În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat, astăzi (vineri-n.r.), patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice", a transmis IJP Argeș, citează Mediafax.

Ce reiese din cercetările poliției

Din cercetări a reieșit că un angajat al SJU Pitești „ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice".

În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat măşti, mănuşi și soluţii dezinfectante de la domiciliile celor două persoane.

Trei persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri. Polițiștii înceracă să stabilească dacă gestionarul a vândut sau nu echipamentele de protecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel