Angajat al ministerului Dezvoltării, infectat cu Covid-19. Anunţ oficial

Ca urmare a apariţiei, în mass-media, a unor informaţii eronate referitoare la confirmarea infectării cu coronavirus a unui angajat al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA), face o serie de precizări.

Rezultatul testului efectuat de către angajatul respectiv a fost adus la cunoştinţa conducerii MLPDA în după-amiaza zilei de 21 iulie 2020, iar angajaţilor ministerului le-a fost transmisă o comunicare oficială în acest sens. Angajatul confirmat pozitiv se afla în concediu medical din data de 15 iulie a.c.

Imediat după aducerea la cunoştinţă, de către angajat, a infectării cu SARS-CoV-2, conducerea MLPDA a luat toate măsurile impuse în astfel de situaţii: sesizarea Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, izolarea la domiciliu a contacţilor direcţi, dezinfecţia spaţiilor de lucru şi a spaţiilor comune din sediul central al MLPDA.

În ceea ce priveşte afirmaţia conform căreia s-ar fi asigurat 'securizarea etajului ocupat de şefi', precizăm că măsura prevenirii aglomeraţiei şi evitării contactului direct atât între angajaţi, cât şi între angajaţi şi cetăţeni a fost luată încă din luna martie a.c., pentru combaterea răspândirii COVID-19 în sediile MLPDA şi asigurarea securităţii şi sănătăţii muncii, transmite MLPDA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel