Angajări Spitalul de Urgență Brăila. Posturi disponibile

Imagine ilustrativă
Descriere foto: Imagine ilustrativă

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va scoate la concurs 18 posturi de medici, pentru mai multe secţii, în contextul unui deficit mare de personal, înscrierile urmând să aibă loc până pe 24 noiembrie, potrivit anunţurilor de angajare publicate pe site-ul unităţii sanitare.

Potrivit metodologiei, la concurs se pot prezenta medicii cu drept de liberă practică, specialişti sau medici primari confirmaţi în specialitatea respectivă, rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire în specialitatea cerută de post.

Sunt scoase la concurs posturi cu normă întreagă, pentru următoarele secţii: 1 post de medic internist la Medicină Internă-Cronici, 1 post la Laboratorul Radiologie Imagistică medicală, 3 locuri pentru medici anestezişti pentru secţiile ATI I, II şi III, 2 posturi de medic cardiolog la Cardiologie, 1 post de medic internist la Medicină Internă I, 1 post de medic pediatru la secţia Neonatologie, 1 post de medic neurolog la Neurologie, 1 post de medic ginecolog la Obstretică-Ginecologie II, 2 posturi de medic oncolog la Oncologie, 1 post de medic pediatru la secţia Pediatrie II şi 4 posturi de medici urgentişti la UPU.

Tematica de concurs este cea prevăzută pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului, iar termenul de înscriere este 24 noiembrie.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unitate sanitară unde anual ajung la urgenţe 50.000 de pacienţi, se confruntă, de patru ani, cu un deficit de 21 de medici pe diverse specializări, a precizat managerul instituţiei, medicul Delia Râşnoveanu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83