ANGAJĂRI de URGENȚĂ: Sute posturi la spitalul MAI-ului, LIBERE. E FĂRĂ PRECEDENT!

Spitalul „Dimitre Gerota” din București a făcut publice actele necesare pentru angajarea în regim de urgență, fără concurs, a cadrelor medicale.

„Având în vedere adoptarea Ordonanței de Urgență nr. 186/2020 privind instituirea unor măsuri urgente pentru asigurarea necesarului de medici pe durata riscului epidemiologic generat de pandemia de COVID-19, la nivelul Spitalului de Urgență «Profesor Dr. Dimitrie Gerota» București, subordonat Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, s-a înființat Compartimentul Suport COVID – 19, în cadrul UPU (la nivel de secție), prevăzut cu 200 posturi (medici specialiști / rezidenți), într-una din specialitățile: anestezie terapie intensivă (ATI), medicină de urgență, epidemiologie, radiologie - imagistică medicală, boli infecțioase, pneumologie, pe funcții de personal contractual”, transmite spitalul, printr-un comunicat.

„Ocuparea posturilor se realizează fără concurs, pe o durată determinată (6 luni, cu posibilitatea de prelungire), de medici care au promovat examenul de specialitate și care nu au posturi asigurate, respectiv de către medici rezidenți anul IV-V”, transmite sursa citată în legătură cu criteriile necesare pentru aplicare. Medicii vor beneficia de sporul UPU și dacă vor fi detașați vor primi indemnizația de 50% din salariu și diurna zilnică de 2%. 

Documentele obligatorii pentru constituirea dosarului de încadrare

- cerere tip, adresată directorului general al spitalului (conform modelului atașat)

- curriculum vitae, modelul Europass

- copia actului de identitate

- copii ale documentelor de studii

- adeverință medicală care să cuprindă antecedentele medicale personale, inclusiv cele psihice, eliberată de către medicul de familie

Unde trebuie trimise documentele

Documentele de mai-sus vor fi trimise în format electronic, către Biroul Resurse Umane din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. Dr. D. Gerota” București, la adresele de email [email protected] și [email protected], urmând ca documentele în original să fie prezentate la încadrare pentru conformitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel