Angajații unui cunoscut post TV, în grevă generală. Nu va mai emite de la ora 20:00

Surse citate de gsp.ro susțin că Look TV nu va mai emite din această seară, de la ora 20:00, după ce angajații vor intra în grevă generală.

"Este o decizie pe care am luat-o pentru că ne-am săturat să fim amânați cu lunile de către șefii postului! Avem restanțe salariale de două luni de zile și nu mai avem din ce să trăim! Avem rate, familii, fiecare om are nevoile și probleme lui. Am anunțat conducerea postului că vom intra în grevă generală! Postul Look TV nu va mai emite începând de miercuri seară începând cu ora 20:00", au anunțat angajații postului, potrivit sursei citate. 

Postul, care transmite alături de Digi și DolceSport meciurile din prima ligă, este deținut de Intel Sky Broadcast (ISB). Conform contractului încheiat între ISB și Liga Profesionistă de Fotbal, deținătorul de drepturi este obligat să transmită meciurile din Liga 1 pe canalul propriu. George Petrule, directorul de programe la Look TV, dar și Rareș Pop, directorul tehnic al postului, au plecat de la Cluj la București pentru a discuta și rezolva problemele angajaților din Capitală.

"Până nu ne primim banii restanți nu vom reîncepe emisia postului! Dacă nu luăm o măsură dură împotriva celor care-și bat joc de noi cu lunile, nu vom putea rezolva nimic", amenință angajații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel