Angajații CFR, PROTEST în fața GUVERNULUI. Posibilă GREVĂ GENERALĂ

Angajații CFR protestează. Nu este exclusă o GREVĂ GENERALĂ. 

”Nu e posibil ca-n 20 și ceva de ani să distrugi unul din marile tale atuuri. Nu e posibil să furi, cu nerușinare, miliarde și miliarde de euro în această zonă, nu trebuie să vă aduc aminte manageri și miniștri implicați în jafuri de la calea ferată, nu e posibil să nu modernizezi infrastructura de transport feroviar”, a spus Dumitru Costin, liderul Blocului Național Sindical, la Antena 3. 

Dumitru Costin nu exclude GREVA GENERALĂ. 

Sindicaliştii din cadrul Federaţiei Naţionale Feroviare Mişcare Comercial Vagoane şi cei din Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România cer aprobarea Statutului personalului feroviar, investiţii pentru reabilitarea infrastructurii feroviare şi achiziţia de material rulant nou, dar şi adoptarea unor soluţii pentru evitarea falimentului CFR Marfă.

[citeste si]

Organizatorii mai susțin că ”e nevoie urgentă de investiţii în calea ferată deoarece degradarea constantă a infrastructurii şi a materialului rulant va genera, cât de curând, falimentul istoric al unui sector economic strategic, extrem de important pentru economia românească”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel