ANP, reacție după interviul lui Dragnea de la Realitatea Plus

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a avut o reacție oficială după interviul acordat de Liviu Dragnea.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) infirmă informaţiile vehiculate în spaţiul public cu privire la iniţierea unor demersuri de scoatere din grila de difuzare a programelor TV, la nivel de sistem penitenciar, a postului de televiziune Realitatea Plus.

"Administraţia Naţională a Penitenciarelor infirmă categoric informaţiile vehiculate în spaţiul public cu privire la iniţierea unor demersuri de scoatere din grila de difuzare a programelor TV, la nivel de sistem penitenciar, a postului de televiziune Realitatea Plus, integral sau în anumite segmente de difuzare. Vă asigurăm de întreaga responsabilitate în respectarea tuturor drepturilor persoanelor private de libertate", se arată într-o precizare de presă a ANP, scrie Agerpres.

Potrivit site-ul realitatea.net, Anca Alexandrescu, cea care i-a luat un interviu fostului şef al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că accesul la Realitatea Plus e restricţionat în penitenciare.

"Realitatea Plus este scoasă din grilă în momentul în care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea în penitenciar. Restricţionează accesul la Realitatea Plus pentru ca deţinuţii să nu vadă interviul", a spus Anca Alexandrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel