Andronescu, enervată de Dancă: Măsurați-vă cuvintele!

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a intervenit telefonic, marți seara, în emisiunea Denisei Rifai, de la Realitatea tv, pentru a explica anumite aspecte prinse în bugetul ministerului Educației, votat în aceeași zi.

”Întotdeauna sunt deschisă să ascult argumente” a spus la un moment dat Ecaterina Andronescu, moment în care a intervenit și liberalul Ionel Dancă:

”Doamna ministru, vă spun eu argumente: învățătorii nu-și asumă responsabilitatea de a face joc și mișcare cu copii din clasele 1-2, pentru că se pot întâmpla accidente pentru care învățătorii nu-și asumă responsabilitatea, pentru că nu au pregătirea necesară. Lăsați experimentele pe școala românească că ați făcut destule destule experimete. Ajunge, doamna Andronescu!

Ecaterina Andronescu a răspuns, enervată, ridicând tonul: ”Domnule, măsurați-vă puțin cuvintele, dacă vreți să dialogăm! Pentru că modul jignitor în care vorbiți nu face parte din ceeca ce eu numesc dialog. Știu ce înseamnă școala. Nu primesc lecții de la dumneavoastră!”, a fost replica dată de ministrul Educației.

Tto marți, Ecaterina Andronescu a avut un schimb dur de replici și în comisia unde s-a discutat bugetul, înainte de a fi votat, cu un alt reprezentant al PNL, Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel