Andrei Roșu, primul român care a terminat cursa Enduroman Arch to Arc. În 13 ani, doar 21 de oameni au terminat cursa

Cori Grămescu, instructor de pilates și nutriționist, scrie, pe pagina sa de Facebook, că Andrei Roșu a terminat cursa Enduroman Arch to Arc. Este primul român care a terminat această cursă, care, în 13 ani, a fost dusă până la sfârșit de doar 21 de oameni.

"În urmă cu 3 zile, Andrei a plecat în alergare din Londra către Dover, 140 de km, pe care i-a făcut în 18 ore. Au urmat 21 de ore de înot până la Calais unde a încheiat de traversat Canalul Mânecii. Apoi a pedalat 300 de km, timp de 23 de ore, până la Paris, unde a ajuns în urmă cu câteva minute. Andrei e primul român care termină cursa Enduroman Arch to Arc pe care doar 21 de oameni au încheiat-o în 13 ani de când aceasta există. Andrei a alergat pentru bolnavii cu boli incurabile îngrijiți în mod gratuit de Hospice Casa Speranței", a scris Cori Grămescu. 

Persoanele care vor să doneze pentru copiii cu boli incurabile o pot face aici.

"Felicitări, Andrei, pentru călătoria ta minunată, bucuria pe care ne-ai făcut-o și dăruirea cu care ți-ai urmat drumul! Iar pentru noi, restul, să ne încărcăm cu această reușită ca și când ar fi a noastră și să avem încredere că putem orice cu muncă și perseverență", a conchis Cori Grămescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel