Andrei, îmbrăcat diferit când a fost adus în parc. Detalii incredibile

Fratele lui Ionuț, copilul de patru ani care a fost găsit mort lângă Parcul Tei, era îmbrăcat diferit când a fost adus în parc față de momentul când alerga cu fratele său. 

Dacă în imaginile de la ora 9:21, Andrei avea un tricou vișiniu, în cele de la ora 11:36, el avea un hanorac albastru închis cu un desen pe piept. Ideea inițială ar fi că cei doi copii se îndreptau spre bunica lor și că aceasta i-ar fi dat hanoracul lui Andrei. Însă, după o analiză atentă, constatăm că, în momentul în care Ionuț abia intra pe aleea pe care își urma fratele, Andrei făcuse stânga pe următoarea aleea, care ajunge în spatele fântânii arteziene. Un lucru e cert: copiii aveau libertatea de mișcare. Indiferent pe ce bancă ar fi stat bunica, ea nu-i putea urmări continuu. Copiii dau impresia că încercuiau fântâna. Astfel, inevitabil, bunica i-ar fi putut pierde.

După cum se poate observa în aceste imagini, cei doi copii se aflau foarte aproape de parcul cu aparate de sport, unde era gardul rupt, cele două fântâni arteziene dreptunghiulare aflându-se aproape chiar lângă acel teren. Un alt lucru pe care-l putem deduce este că cei doi copiii nu au ieșit din parc cu mult mai târziu de ora 9:21, așa cum arătau camerele de supraveghere în momentul în care cei doi copiii au fost surprinși alergând. Bunica lui Ionuț și Andrei a declarat că s-a mutat de trei ori cu nepoții săi, pe trei bănci. Acela este punctul cel mai apropiat de locul pe unde ar fi putut să iasă din parc.

Un alt element observat este că bunica se afla pe aleea unde copiii au fugit ultima oară. Paznicul s-a îndreptat fix către acel loc, după ce tânărul a adus copilul. După doar câteva minute, tânărul a plecat. Ar putea fi un semn că paznicul știa unde este bunica. Mai mult, și copilul se uita către acel loc. Dacă ea ar fi anunțat paznicul că are doi copii de patru și de șase ani pierduți în parc, acesta ar fi reacționat. Camerele de supraveghere au surprins paznicul cum stătea de vorbă, liniștit. În plus, ultimele informații furnizate de Cancan este că poliția a fost anunțată după o oră de la aducerea copilului de șase ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel