Andrei Iancu, românul propus de Trump pentru o funcție cheie

Andrei Iancu este românul propus de Donald Trump încă de anul trecut pentru o funcție de top management la una dintre cele mai importante instituții din Statele Unite.

Iancu, avocat de profesie, a fost nominalizat anul trecut pentru funcția de subsecretar de stat de comerţ pentru proprietate intelectuală și lider al Oficiului pentru Brevete și Mărci, iar săptămâna trecută Senatul american l-a confirmat. 

În vârstă de 50 de ani, Andrei Iancu s-a născut în București și a părăsit România înainte de căderea comunismului. Este doctor în drept, a predat mai multe cursuri la UCLA și este autor al mai multor cărți în domeniul proprietății intelectuale.

Iancu, cel mai bun avocat din 2016

A primit mai multe distincții, printre care titlul de cel mai bun avocat din domeniul dreptului de proprietate intelectuală și de cel mai bun avocat al anului 2016, din partea publicației Los Angeles Business Journal.

Irell & Manella, companie la care Iancu este partener, a apărat interesele președintelui Donald Trump, alături de Mark Burnett Productions şi NBC Universal, într-o speță ce implica revendicări privind drepturile de autor asupra reality-show-ului „The Apprentice”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel