Andrei Gheorghe, replică ACIDĂ la mesajul jurnaliștilor din Radio România

Scutaru Cristina / 25 noi 2017 / 12:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Andrei Gheorghe a dat o replică după ce colectivul jurnaliștilor din Radio România s-a declarat mâhnit de faptul că în urma unei emisiuni difuzată la Radio România Actualități, el a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa ascultătorilor.

"Acuma vre'o trei săptămîni am acceptat invitația domnului Alexandru Rusu la o emisiune moderată de acesta între orele 23 și 02. Reacția imbecila ne devoalează primitivismul instituției. Limbajul de asemenea. Citatul trunchiat și neinteligibil este o parte dintr'o discuție in care tradiției, cu a sa întoarcere către trecut, ii opuneam progresul ca unica alternativa viabila, altfel am continua sa trăim in peșteri. Fățărnicie și lecții de profesionalism este ceea ce primim de la radio romania. Adică niște ratați in meserie, slugi sordide și suflete istovite care își terfelesc ascultătorii, lupta ferm pentru dreptate", a scris Andrei Gheorghe pe Facebook.

[citeste si]

"Ascultați și voi seria de fonfaiti, fleoscaiti și vorbitori cu proteza uitată la buda și ginditi'va cum acești specialiști ronțăie anual bugete mai mari ca protv'ul și antena la un loc. Emisiuni care sa spună ceva? Spălarea de cadavre. Umor? Glume cu uac, uac, uac", a mai notat Andrei Gheorghe.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84