Andrei Gheorghe, „o fiară mediatică". Costin Ștucan mărturisește: „am avut o frică îngrozitoare de el"

Costin Ștucan, jurnalist și realizator TV, îl caracterizează pe Andrei Gheorghe drept „o fiară mediatică", mărturisind faptul că a avut o frică îngrozitoare de el și asta mai ales la debutul în televiziune. 

Costin Ștucan, jurnalist la Gazeta Sporturilor, a povestit cum l-a cunoscut pe Andrei Gheorghe și a vorbit despre teama pe care o avea în momentul în care era în preajma acestuia. Jurnalistul GSP a dezvăluit faptul că s-a întâlnit cu fostul om de media în contextul unui proiect TV, în care cei doi aveau să fie gazdele show-ului. Proiectul presupunea ca în emisiune să fie invitat un om politic care să vorbească despre fotbal, iar Ștucan avea trac de apărea pe sticlă. În plus, colaborarea cu Andrei Gheorghe era un alt factor de stres, descriindu-l drept „o bibliotecă din Alexandria pe două picioare". Costin Ștucan mărturisit faptul că-i era teamă ca nu care cumva să scoată vreo prostie pe gură, ca nu care cumva să fie taxat de către Andrei Gheorghe, care avea să-i fie mentor. 

Costin Ștucan: „Mi-a dat sfaturi de TV cât pentru două vieți"

„Recunosc că, la început, am avut o frică îngrozitoare de el. În primăvara lui 2006, când Sergiu Toader mi-a spus că voi face o emisiune cu Andrei Gheorghe în săptămânile de dinainte de sfertul românesc din Cupa UEFA, am crezut că o iau razna. Mi-era frică de televiziune, dar mai ales mi-era frică de Andrei Gheorghe. La radio era un căpcăun, un devorator de oameni. În special, un devorator de minți necoapte. Era o bibliotecă din Alexandria pe două picioare și putea să-ți vadă neuronii cum se adună pentru a crea un gând. Îl ascultam uneori și eram șocat de cum reușea să fie atât de spontan. Andrei întreba și știa deja ce o să-i răspunzi, iar dacă sesiza o urmă de nesimțire sau de prostie începea să ardă. Și pârjolea totul în jur. De aceea, eram înspăimântat la gândul că-mi va depista mintea necoaptă, că mă va distruge în direct pentru vreo prostie scoasă pe gură (...) Era o fiară mediatică, dar genul de fiară blândă. După emisiune, ne strângeam în birou și discutam ce a fost bine și ce nu. Eram temător, eram nesigur pe mine, dar el m-a încurajat constant și mi-a dat sfaturi de TV cât pentru două vieți", a scris Costin Ștucan pe blogul GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel