Andrei Gheorghe l-a șocat pe Ovidiu Vântu: „Îl poți angaja pe fiu-tu, barosane!". Omul de afaceri a povestit toată scena

Andrei Gheorghe, cunoscut drept un tip direct, cu coloană vertebrală, i-a oferit lui Vântu câteva replici care l-au șocat pe omul de afaceri.

Sorin Ovidiu Vântu îl descrie pe Andrei Gheorghe drept un tip arogant, cult, inteligent și un prieten extrem de loial. Acesta s-a declarat șocat de curajul și de zeflemismul lui Andrei Gheorghe, povestind momentul în care l-a chemat acasă pe jurnalist pentru a-i propune să se alăture postului de radio pe care intenționa să-l inființeze.

Omul de afaceri spune că a fost șocat în momentul primei înâlniri dintre cei doi, oscilând între dorința de a-l da afară pe pontențialul colaborator și de a continua discuția. 

 

Andrei Gheorghe: „De ce m-ai deranjat?"

„Rămas bun, Andrei Gheorghe !

Mă apucasem de construcția diviziei de radio al grupului Realitatea. Habar nu aveam ce înseamnă un radio și am decis să-i cer ajutorul singurului tip de care auzisem din zona respectivă. A venit la mine acasă, s-a așezat pe o canapea, și-a răscrăcărat picioarele, și-a aprins o țigară fără să ceară voie, apoi uitându-se zeflemitor în direcția mea, fără să mă focalizeze, m-a întrebat cu timbrul acela metalic și rece: 
– De ce m-ai deranjat?
Am fost șocat de obrăznicia întrebării și am oscilat câteva secunde între dorința de a-l da afară și cea de a continua discuția. Beneficiind de un moment de inteligență, am decis să continui discuția. 
– Vreau să te angajez la divizia mea de radio. 
– Îl poți angaja pe fiu-tu, barosane. Pe mine mă poți ruga să te ajut. Dacă o să am chef, o să o fac. Dacă nu, nu!
La vremea aceea nu lucra nicăieri. 
Arogant, cult, inteligent și extrem de loial prieteniei care s-a născut între noi, așa l-am descoperit mai apoi în timpul colaborării noastre.

Rămas bun, prietene!”, a scris Sorin Ovidiu Vântu.

Andrei Gheorghe a decedat luni, 19 martie, la 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Omul de media a fost găsit fără suflare în baia locuinței sale din Voluntari. Trupul îi va fi incinerat sâmbătă dimineață, la ora 12.00, la Crematoriul Uman „Vitan Bârzești” din București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel