Andrei Caramitru se laudă că a eliminat o jurnalistă. Lili Ruse l-a taxat

Liliana Ruse
Liliana Ruse

Lili Ruse, realizator România TV, a făcut un comentariu după ce Andrei Caramitru (USR) a atacat-o pe ziarista Sidonia Bogdan.

Sidonia Bogdan a spus că o sa-și reducă consistent activitatea în mediul virtual pentru că efectele negative au devenit mult mai mari decât cele pozitive după scandalul cu Andrei Caramitru.

USR-istul s-a declarat mulțumit că jurnalista își va reduce activitatea în online: ”Dna "jurnalistă" SB, cu care am avut o "mică" contră săptămâna asta, ne spune ieri seară așa: "o sa-mi reduc consistent activitatea in mediul virtual, pentru ca efectele negative au devenit mult mai mari decât cele pozitive". Takedown perfect. Ma declar mulțumit. Spațiul public e mai curat acum. Mai putine manipulări și atacuri mincinoase la persoane”.

Liliana Ruse, reacție:

”Tânărul Caramitru se laudă cu un takedown la adresa unui jurnalist cu care a avut o dispută pe Facebook. Lasă că a fost mojic și mincinos, dar să te împăunezi cu eliminarea unui ziarist e dovadă de prostie fudulă.

Aștept reacțiile colegilor de partid din USR. Nu de alta, dar știu un purtător de cuvânt care și-a pierdut job-ul după ce a vorbit de "electrocutarea unor ziariști în mediul virtual”, a scris Lili Ruse pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel