Andrei Caramitru, după controversa cu Gheboasă și tinerii de la Untold: De 3000 de ani, bătrânii spun că „se duce lumea de râpă“ cu fiecare generație

Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Andrei Caramitru și-a exprimat punctul de vedere în dezbaterea cu tinerii de la Untold și versurile lui Gheboasă.

Într-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru și-a exprimat punctul de vedere față de dezbaterea apărută în spațiul public după ce tinerii au fost surprinși la Untold cântând versuri obscene împreună cu Gheboasă:

„Haos pe Facebook de la generația peste 40-50 de ani că ăia mici ascultă Geboasă și ăla zice cu p**a c**zda chestii de alea, înțelegi, haos vai vai ce nenorocire. Copiii!!!! Educația!!!!!

Băi ipocriților, dar țineți minte când aveați 14-15 ani și desenați p**i pe pereții școlii în spate sau pe ziduri ca să șocați? Țineți minte ce bancuri aveați atunci și cum vorbeați de gagici și alte chestii? Vorbeați academic? Nu de alta că nici măcar la Sava la tocilari unde am făcut eu numai academic nu vorbeam între noi.

Și acuma vă treziți - bătrânei și conservatori mai rău decât părinții voștri - zicând și ei ca și ceilalți de dinaintea lor “vai maică ăștia tineri au înnebunit, se duce lumea de râpă”.

De 3000 de ani, bătrânii zic același lucru despre tineri și la fiecare generație 'se duce lumea de râpă'“, a scris Andrei Caramitru.

CITEȘTE ȘI        -        Prof. Irimie Popa, despre UNDOLD: Paradoxal, moartea educației e la Cluj. Taman în orașul universitar care, mie și altora, ne dădea fiori, numai la gândul că... vom ajunge studenți aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel