Andreea Sava, despre rețeaua cu Florin Bădiță: Dăm tot! Cea mai amplă documentare

Scutaru Cristina / 15 sep 2018 / 10:54 Salveaza PDF Comentarii
Andreea Sava
Descriere foto: Andreea Sava

Andreea Sava a făcut un comentariu vizavi de Florin Bădiță, numele protestatarului fiind menționat într-un scandal cu marijuana.

”Dacă in spații private încalci legea, Bădiță, mai e și treaba altora, cum ar fi DIICOT, ca sa iau un exemplu la întâmplare. Ca de asta se duc mascații peste unii in spații private. Dac-or veni și peste tine intr-o zi, sa nu crezi ca-i vreo petrecere-surpriza. Pana atunci, diseară, la ora 23, emisiune. Cea mai amplă și complexa documentare despre rețeaua uriașă in care pion e și tristul asta. Dar despre aia tari de tot, aia cu banii și cu interesele. Dam tot: finanțările, interesele uriașe, planurile demente, taberele de antrenament. Ah, da! Și securiștii din spate. Și le desființăm și politicienii pe care-i încălzesc pe margine in caz ca le iese sa dărâme guvernul. Cu noi mărturii din interiorul taberei lor. La ora 23. Nu mai e mult”, a scris jurnalista de la Antena 3.

Florin Bădiță a scris recent următorul mesaj vizavi de scandalul în care este implicat:

”Referitor la postarea pe care am publicat-o ieri, despre modalitatea de utilizare a marijuanei în alte țări, trebuie sa insist asupra faptului ca nu s-a dorit sa fie o instigare la consum de substanțe interzise prin lege.

Cunosc prevederile legii 143/2000 și înțeleg sa ma supun pe teritoriul României rigorilor acesteia. În rest, ce fac în spațiile private nu privește pe nimeni. Si nu voi ceda presiunilor, atacurilor la persoana și manipularilor din presă. Îmi voi continua activitatea civică, și personal cred ca România poate fi vindecată de corupție, ura și prejudecăți”.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22