Andreea Sava: 4 greșeli banale în timpul mesei care te fac să te îngrași

Diete 2019
Diete 2019

"Problema asta cu îngrășatul sau că nu reușești să slăbești chiar dacă nu te îndopi nu este chiar atât de simplă. De foarte multe ori, greșelile pe care le faci de ai aceste probleme sunt atât de banale încât nici nu-ți vine să crezi că de la atât ți se trage", a scris jurnalista Antenei 3 pe blogul său. 

"Desigur că există și oameni cu un metabolism foarte intens care vor spune mereu că tot ce se scrie despre nutriție e o prostie. Mai ales la tinerețe se întâmplă asta. Ei, însă, nu reprezintă regula. Foarte multe persoane spun că se îngrașă numai cât se uită la mâncare.

 Acest articol este pentru cei cu un metabolism mai lent, cei cu tendință de îngrășare, pentru cei care nu au de dat jos prea multe kg dar nu reușesc să se țină de o cură de slăbire sau pentru cei care pur și simplu nu pot să se abțină de la dulciuri sau alte alimente care îngrașă. Îi va ajuta mult să se lupte cu problema și să slăbească dacă aplică o serie de trucuri atunci când mănâncă. Pentru că,la fel de important precum CE mănânci este și CUM mănânci." Citește AICI continuarea articolului. 

VEZI ȘI:

Andreea Sava: Ponturi pentru micul dejun ca să arzi grăsimi mai eficient

Andreea Sava: 5 greșeli care te fac să ai celulită chiar dacă ești slabă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel