Andreea Raicu pleacă de la Prima TV. Vezi motivul

Andreea Raicu a decis să se despartă de Prima TV, televiziune pentru care a lucrat în ultimii 14 ani.

„Politica de programe a postului nu mai corespunde cu lucrurile pe care mi le doresc în acest moment. În același timp, faptul că niciunul dintre proiectele pe care mi le-au propus nu au mai reprezentat o provocare a fost decisiv. Pentru mine televiziunea nu e doar o ocazie de a apărea pe micul ecran. Nu-mi doresc să fiu la televizor doar de dragul de a fi văzută", a declarat Andreea Raicu, în exclusivitate, pentru Paginademedia.ro.

"Dragii mei,
Vreau sa va spun ca la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV va ajunge la final.
In cei 14 ani cat am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate. Prima TV e locul in care am crescut cu adevarat in televiziune, in care am intrat in lumea atat de frumoasa a divertismentului. Mai tineti minte Big Brother? Megastar? "Reuniunea de clasa"? Eu nu numai ca tin minte toate emisiunile pe care le-am prezentat la Prima TV, ci tin minte in detaliu cum au ajuns ele sa devina realitate de la o simpla idee, ii tin minte pe membrii echipelor cu care am lucrat, niste oameni minunati, de la care am invatat o multime de lucruri, alaturi de care m-am bucurat, m-am intristat, ne-am ajutat, am evoluat, am fost o familie, tin minte cu cata emotie asteptam transmisiile live, cat ma impresiona (si inca o face) gandul ca intru in casele a sute de mii de oameni. Le multumesc tuturor acestor oameni pentru tot ce mi-au dat in tot acest timp.

Citește și: Scandal monstru între Andreea Raicu și Iulia Albu

Acum, cand scriu aceste cuvinte, imi amintesc atat de multe momente incredibile si realizez cat de mult a insemnat Prima TV pentru mine si tot ce am facut impreuna. Este o parte extrem de importanta din viata mea la care am sa ma gandesc mereu cu drag.

In acesti 14 ani nu am castigat doar experienta si clipe minunate, ci am castigat si niste oameni care mi-au devenit prieteni si pe care ii voi pastra in viata mea pentru totdeauna.
In acest moment insa politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorintele si cu planurile mele de viitor asa ca am luat decizia de a pune punct colaborarii noastre. Astfel, ma voi implica si mai mult in dezvoltarea revistei mele on-line www.andreearaicu.ro, dar si a celorlalte proiecte conexe: conferintele motivationale "Traieste frumos!", canalul meu de Youtube si magazinul on-line http://shop.andreearaicu.ro/ , liniilor de tricouri, haine si bijuterii care imi poarta numele.

Aceasta nu este o despartire de televiziune pentru ca e un domeniu pe care il iubesc si care ma face sa ma simt extrem de vie! Daca vor exista in viitor propuneri de colaborare cu care sa rezonez cu adevarat, cu siguranta le voi da curs.

Aici este locul in care ma veti gasi mereu!
Va multumesc!", este mesajul vedetei postat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel