Andreea Raicu, despre relația cu Horia Tecău

raicu tecau
raicu tecau

Andreea Raicu susţine că despărţirile „se întâmplă” şi a declarat că îşi asumă toate deciziile pe care le ia în viaţă. Declarația vedetei vine în urma despărțirii de Horia Tecău.

„Despărţirile, la fel ca şi împăcările, la fel ca orice lucru din viaţa asta, se întâmplă. Fac parte din viaţa noastră. Le acceptăm aşa cum sunt. Eu sunt un om extrem de echilibrat. Înţeleg foarte bine lucrurile, de ce se întâmplă şi cum se întâmplă, şi îmi asum deciziile şi hotărârile pe care le iau în viaţă”, a mărturisit Andreea Raicu, pentru Kanal D.

Andreea Raicu şi Horia Tecău au luat, nu cu mult timp în urmă, decizia de a se despărţi. Fără scandaluri de infidelitate sau gelozie, cele două vedete au pus capăt discret legăturii lor, pe motiv că nu prea au avut timp să petreacă împreună.

 Andreea şi Horia Tecău au fost împreună aproape un an. Cei doi au fost surprinşi împreună de presă în octombrie 2012, iar ulterior au fost nevoiţi să recunoască relaţia. Odată ce au spus lumii că se iubesc, preţ de câteva luni, cei doi erau prezenţi la toate evenimentele mondene împreună.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel