Andreea Pora, Sabin Orcan, Cristiana Anghel, SCANDAL la B1 TV. "Vă fac plângere penală"

Scandal în direct la B1 TV, la emisiunea "Actualitatea Românească”, cu senatoarea PC Cristiana Anghel, Andreea Pora și Sabin Orcan. Aceasta a spus că va face plângere penală împotriva celor doi jurnaliști.

VEZI ȘI: Ciutacu, despre marea nerealizare a vieții sale. "Am obosit. M-am săturat"

Printr-o intervenție telefonică la B1 TV, Cristiana Anghel a comentat proiectul de lege privind graţierea pe care l-a iniţiat în iunie anul acesta. Discuţia s-a încins atunci când Cristiana Anghel a spus că nu este de acord cu arestările preventive pentru fapte de corupţie.

În rândurile de mai jos redăm o parte din dialogul purtat de Andreea Pora, Cristiana Anghel și Sabin Orcan:

Cristiana Anghel: Eu am o singură întrebare. Au furat doar dintr-un anumit partid? Eu, în ultima perioadă, am văzut arestări doar dintr-un anumit partid.

Sabin Orcan: Terminați cu prostiile astea! Dați-vă licența în Drept. Faceți legi, dar habar nu aveți ce faceți.

Cristiana Anghel: Nu mă mai jigniți. Dacă eu am intrat în direct să discut civilizat, dumnevoastră – care sunteți gazda – ar trebui să vă abțineți. Și mai sunteți și bărbat pe de-asupra!

Sabin Orcan: Eu nu sunt gazdă. Sunt invitat. Eu vă spun că habar nu aveți pe ce lume trăiți.

Andreea Pora: Dumneavoastră vreți să grațiați corupții. Vă prefaceţi că vreţi să graţiaţi femei gravide, dar de fapt urmăriţi să-i scăpaţi pe alţii. Asta este intenția. Poporul care a votat în 16 noiembrie s-a prins. Nu l-ați mai putut duce cu preșul.

Cristiana Anghel: Aduceți dovezi când spuneți asta. Dumneavoastră nu mă agreați.

Andreea Pora: Da, doamnă, nu vă agreez. Este dreptul meu să nu vă agreez. Nu agreez persoanele care fac greva foamei și fac șantajuri emoționale plătite de un om de afaceri. Nu îmi place ce se întâmplă.

Cristiana Anghel: Aveți grijă la ceea ce spuneți. Ați spus că a fost un șantaj emoțional făcut pe banii unui om. Aveți cuvântul meu de onoare că mâine aveți făcută plângere penală.

Sabin Orcan: Nu mai putem de frică.

Cristiana Anghel: Nu vă vedeți bârna din ochi. Doamna Sorina Matei, eu închid telefonul, iar cu ceilalți doi mă voi vedea în instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel