Andreea Paul, reacție la răspunsurile lui Victor Ponta despre redevențe

Prim-vicepreședintele PNL Andreea Paul a reacționat, pentru DC NEWS, la răspunsurile premierului Victor Ponta cu privire la redevențe. 

Premierul Victor Ponta a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că noul proiect de renegociere a redevențelor intră în dezbatere publică la începutul anului 2015, fiind necesar un consens politic. Victor Ponta a precizat că ar fi fost o dovadă de iresponsabilitate să aducă proiectul în dezbatere în timpul anului electoral. Mai mult, premierul precizează că va merge în Parlament pentru a susține o idee promovată de Klaus Iohannis și susținută în programul său prezidențial. "Este vorba despre transferul către autoritățile locale a unei părți din redevențele încasate, pentru ca și comunitățile locale să beneficieze de fonduri suplimentare. Este o idee corectă, pe care am preluat-o în acest an și pe care o includem în noul proiect", a precizat Victor Ponta. 

VEZI AICI MAI MULT

Prim-vicepreședintele PNL Andreea Paul a declarat: "Asta mă bucură. Am cerut-o explicit și-n Parlamentul României". Cu toate acestea, politiciana se arată neîncrezătoare în spusele premierului și spune că-l va crede abia atunci când proiectul scris va ajunge în Parlament. "Victor Ponta promite una și face alta, ne-a dat dovadă de atâtea ori că există diferență de la cer la pământ între spusele și faptele lui. Până nu văd proiectul scris și trimis spre dezbatere parlamentară, nu-l cred. N-are nicio justitificare pentru proasta administrare din fruntea țării", a subliniat Andreea Paul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel