Andreea Paul, PNL: Nu cred că se va întâmpla ceea ce promite premierul Ponta

Prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul, se îndoieşte că majorările salariale promise de actualul Guvern vor putea intra în vigoare în luna octombrie.

"Eu nu cred că ele vor reuşi să intre în vigoare la 1 octombrie 2015, tocmai pentru că e nevoie de legi noi, de semnarea de contracte noi între Casă (CNAS-n.r.) şi spitale. Aşadar, nu cred că se va întâmpla ceea ce promite premierul Ponta. De la 1 ianuarie 2016, majorări salariale pentru personalul medical sunt necesare, dar în limitele posibilului, nu în limitele fantasmagorice pe care ni le propune premierul Ponta. Când ştim exact care sunt aceste limite ale posibilului? În octombrie 2015, când redactăm bugetul pentru anul 2016 şi puţin mai repede, când avem dimensiunea noului Cod Fiscal şi a impactului său, adică imediat după dezbaterea politică la care a chemat PNL toate partidele şi care va avea loc pe 20 august ca discuţie tehnică şi pe 27 august ca şi acord politic", a declarat, miercuri, la RFI, Andreea Paul.

Victor Ponta vrea modificarea Codului Fiscal. Țeapa dată de PNL

Totodată, prim-vicepreşedintele liberal a mai afirmat că în sesiunea extraordinară parlamentară din 24-26 august se va discuta doar despre Codul Fiscal, "dar nu poţi decupla veniturile bugetare de cheltuielile bugetare la care te angajezi în anul care vine".

Întrebată ce anume va solicita PNL coaliţiei de la guvernare, ea a răspuns: "Prudenţă, responsabilitate şi onestitate faţă de cetăţeni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel