Andreea Marin, război în instanță cu TVR. Ce spune Adrian Ursu

Scandalul dintre Andreea Marin și TVR, ajunge în instanță. Adrian Ursu critică declarația "Zânei" despre Lucia Hossu Longin și invocarea clauzei de confidențialitate pe banii publici. 

Lucia Hossu Longin a declarat că "Andreea Marin primea 16.000 de euro doar onorariul ei pe săptămână... Conţinutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin... 20.000 de euro e mult. Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observaţii şi am cerut reducerea banilor. Cifra de 16.000 de euro pe ediţie e oficială, iar când a fost redusă la 12.000 de euro pe ediţie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignită, ofensată. Emisiunea era grea, dar un documentarist munceşte trei luni pentru un film sau o investigaţie şi primeşte o sumă de râsul curcilor. S-a dorit divertisment de calitate, dar după primele ediţii s-a văzut că nu era chiar ce se aştepta", transmite Antena 3, care citează ziarul Ring. 

Cum se apără Andreea Marin

Andreea Marin a răspuns, la Antena 3: "Ceea ce spune doamna este stupefiant. Înțeleg că este reacția unui om suparat pe ceea ce se intampla in propria institutie. N-am avut niciun contract direct cu domnia sa și nu a avut nicio legatură cu echipa mea. Sunt curioasă dacă afirmația acestei doamne este pozțiia oficială a televiziunii publice. Eu nu pot să vă povestesc sume pentru că vorbim despre un contract cu o clauză de confidențialitate. Pot să vă spun că este departe de adevăr, este in interesul cuiva ca aceste sume să apara în public. Doamna este invitată să dovedească pe care legală ceea ce spune".

Adrian Ursu: De ce clauză de confidențialitate pe bani publici?

Jurnalistul Adrian Ursu a spus, la Antena 3, că  "nu înțeleg de ce doamna (n.r. Andreea Marin) invocă o clauză de confidențialitate. Nu înțeleg de ce este confidențial un contract finanțat cu bani publici. A te întreba ce treabă are Hossu Longin în televiziunea publică, să-i pui sub semnul îndoielii competența, să n-ai habar că întrebările sunt din calitate de membru în Consiliul de admnistrație, care a aprobat emisiunea pe care ai făcut-o. Mi se pare că e o escaladare a unei tensiuni pe chestiune de bani". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel