Andreea Marin și Țopescu, din nou colegi. Revenire de senzație

Andreea Marin, Radu Coşarcă, Nicolae Melinescu, Emil Grădinescu, Dumitru Graur, Cristian Ţopescu au redevenit colegi la Ştiri.

"Astăzi, 27 decembrie este ziua în care s-au revăzut ştiriştii. Ziua în care, Andreea Marin a redevenit, pentru câteva ore, ştiristă. Pentru că, deşi numele ei se confundă cu emisiunea „Surprize, surprize", Andreea a debutat la pupitrul ştirilor. Iar astăzi, Andreea a venit pentru a fi alături de primul ei şef, Nicolae Melinescu, şi de foştii colegi din redacţia de Ştiri", a transmis TVR.

„Am venit cu emoţie astăzi, pentru că nu ştiam cine mai vine, cine mai e şi cine nu. Văzând imaginile de pe holuri, din EXPO TVR 60, am avut sentimentul că sunt un crâmpei dintr-o mare istorie şi acest lucru nu e puţin. Fiecare îmbrăţişare de astăzi e ca o petrecere în serie. Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine", le-a spus Andreea foştilor colegi.

Ca la toate petrecerile reuşite, fotografiile sunt mereu scoase din dulap. Şi, de această dată, cei prezenţi s-au putut redescoperi în fotografiile din expoziţia EXPO TVR60. S-au bucurat să revadă alte şi alte evenimente şi clipe trăite aici.

Răzvan Theordorescu, fost director general al TVR după 1990, s-a bucurat să stea alături de Dona Tudor, realizator TV, inginerii Mihai Mârţu, Dan Laurescu şi Gabriel Chirion - foşti şefi car TV, Cornelia Georgescu, Gina Graur – regizor montaj etc.Toţi invitaţii au primit câte o diplomă TVR60, care să le amintească de acestă întâlnire.

În zilele următoare, vor reveni „acasă" realizatori sau prezentatori ai unor celebre emisiuni pentru copii şi de divertisment, piese de teatru, dar şi regizori muzicali, regizori de montaj, scenografi, editori de imagine, sunetişti etc.

EXPO TVR60 poate fi vizitată de publicul larg, în grupuri organizate, în perioada 19 decembrie-13 ianuarie, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. Accesul se va face în baza programărilor, la telefon 021.3199111 – sau online, la adresa de e-mail [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel