Andreea Marin, desființată de un mare actor: E peste tot…

Andreea Marin a anunțat recent că  renunță la colaborarea cu postul public de televiziune în vederea realizării  emisiunii “Prețuiește Viața”, emisiune care a fost scoasă din grila de programe odată  cu lansarea noii grile. Față de opțiunea vedetei, actorul Mitică Popescu a declarat pentru Wowbiz că îi este frică să mai dea drumul și la aragaz să nu apară și de acolo.

Andreea Marin explica motivul pentru care a luat decizia renunțării la colaborarea cu TVR, și anume că  oamenii din echipa sa redacțională nu și-au primit nici până acum drepturile bănești pentru munca prestată la finele lui 2013. De altfel, nici ea  nu a reușit să-și încaseze  onorariul stabilit cu cei de la TVR.

În replică,  actorul Mitică Popescu, care prezintă de ani buni emisiunea “D’ale lui Mitică” la TVR 2, o contrazice pe divă, spunând că nu îi plânge acesteia de milă. “Mă mir că doamna Andreea Marin se plânge că nu și-a încasat salariu. Doamna are o colaborare foarte veche cu TVR și trebuia să știe că mai întâi sunt plătiți salariații și apoi colaboratorii. Iar chestia asta este o practică veche și se întâmplă din ’89 încoace. Dar ce să-i faci, este normal când divorțezi să vorbești urât de fostul/ fosta. E omenește, nu?! Oricum, nu o plâng eu pe dânsa. E peste tot… Mi-e frică să dau drumul aragazului că mă gândesc să nu apară și de acolo”, a declarat Mitică Popescu pentru WOWbiz.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel