Andreea Marin, clipe de cumpănă: Îmi este rușine

După divorțul de Ștefan Bănică, Andreea Marin și-a refăcut viața alături de Tuncay Ozturk, un fizioterapeut turc.

Micuța Violeta se înțelege foarte bine cu noul iubit al mamei sale. Despre toate aceste lucruri a vorbit fosta prezentatoare TV la Antena Stars.

VEZI ȘI: Andreea Marin și sufletul său pereche, din nou împreună. "Te iubesc"

"Violeta are o sensibilitate aparte şi o forţă, eu şi tatăl ei suntem oameni cu picioarele bine aşezate pe pământ, amândoi avem firi creative. E foarte afectată atnci când se spune ceva despre tatăl ei. Copilul nostru trăieşte azi în echilibru şi acasă la tatăl ei, chiar dacă am luat-o pe căi diferite. Ea este un copil fericit acum. Mi-e ruşine de ce se scrie în ziare, copilul merge la şcoală, iar părinţii bârfesc şi îi spun copilului meu direct în faţă vorbe grele. De aceea trebuie să mergi şi la psiholog poate.

E foarte grav când nu îţi spune ce are pe suflet. Nu vrea să o expun, nu pot s-o ţin închisă într-o cutie, însă e foarte dificil. Nu am nevoie de un prinţ pe cal alb care să vină să mă apere. Am o familie, am un soţ pe care îl iubesc şi vreau să-l protejez de anumite situaţii. Încă mai cred în prieteniile adevărate, e foarte curios cum prietenii se folosesc de viaţa noastră", a zis Andreea Marin, conform Spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel