Andreea Marin, câștig la loterie pentru un Crăciun fericit

HOHOHO-2
HOHOHO-2

Filmul ,,Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", care va avea premiera pe 23 noiembrie, reprezintă o poveste cu orfani, polițiști costumați în Moș Crăciun și o directoare malefică. Producția ii aduce laolaltă pe Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Dana Rogoz și Gheorghe Visu.

Pentru cine nu își mai aduce aminte, titlul de față este continuarea filmului ,,Ho Ho Ho" din 2009, în care Ștefan Bănică Jr interpreta un pungaș deghizat în Moș Crăciun pentru a jefui un mall. De această dată, acțiunea s-a mutat în orfelinatul conus cu o mână de fier de Ioana (Andreea Marin Bănică). Micuța Ema (Patricia Poslușnic) descoperă din întâmplare un bilet câștigător la loterie, pe care nu îl poate încasa din cauza vârstei. Din moment ce nu poate avea încredere în directoarea orfelinatului, fetița sustrage lista cu familiile înscrise pentru adopție și pleacă în căutarea unui adult dispus să o ajute.

Al doilea rol ca importanță îi revine lui Dragoș Bucur. Acesta îl va interpreta pe Vlad, un polițist care se costumează în Moș Crăciun și ajunge astfel să îi cunoască pe Ema și ceilalți copii din orfelinat. ,,Se pare că mă specializez pe roluri de polițist. Sunt un polițist care, din anumite motive, ajunge să facă pe Moș Crăciun. Un job pe care oamenii îl fac de multe ori pentru bani sau de nevoie se transformă aproape într-o vocație. Devin, până la sfârșit un Moș Crăciun adevărat", a povestit actorul pentru Tv Mania. Dragoș speră ca fiica lui va aprecia filmul. ,,Este pentru prima oară când îl joc pe Moș Crăciun și abia aștept să văd reacția Sofiei când mă va vedea! De altfel, cred că este primul film în care joc și pe care îl va vedea și ea."

De asemenea, în producție apare și un nume greu în sfera filmului românesc. Gheorghe Visu îl interpretează pe tatăl lui Vlad. Dana Rogoz este iubita lui Vlad în film.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel