Scandal la TVR. Andreea Marin: "Voi acționa pe cale legală"

agerpres_5125405
agerpres_5125405

Scandal la TVR! Stelian Tănase a declarat că Andreea Marin a plecat de la televiziunea națională după ce a fost înștiințată că bugetul emisiunii sale va fi micșorat. Mai precis, acesta urma să scadă de la 30.000 de euro la 12.000.

Stelian Tănase a zis că singura soluție pentru a menține emisiunea în grila de programe era reducerea costurilor. Contactată de Wowbiz, Andreea Marin s-a apărat și a spus că nu este nimic adevărat. Mai mult de atât, vedeta TV are de gând să se apere în justiție.

"Mă deranjează că se vehiculează, prin anumite persoane sau "surse", tot felul de neadevăruri privind bugetul "uriaș" de care ar fi beneficiat "Prețuiește viața" sau eu personal. Am avut exact bugetul necesar realizării unei asemenea producții, negociat și convenit, ca în orice contract. Astfel de insinuări, ca și cele cu privire la pretinse reduceri de bugete sunt tendențioase și mă miră faptul că domnul Stelian Tănase să fi făcut astfel de afirmații care nu au nici o bază reală.

Ele nu sunt menite să facă altceva decât să afecteze reputația și imaginea echipei mele și a mea ca profesionist, clădite cu atâta muncă, studiu și seriozitate în ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai mult acum, dar am să o fac pe cale legală. Voi acționa pe cale legală", a spus Andreea Marin pentru Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel